Răspuns :
Uite asa se face:
(x-6)la a 2-a=25=> modul de x-6=5.
Modulul are 2 cazuri
1 Cand este pozitiv adica x-6=5=>x=11
2 Cand este negativ adica -(x-6)=5=>-x+6=5=>-x=-1 rezulta ca x=1.
A=1,11.
sper ca team ajutat.
(x-6)la a 2-a=25=> modul de x-6=5.
Modulul are 2 cazuri
1 Cand este pozitiv adica x-6=5=>x=11
2 Cand este negativ adica -(x-6)=5=>-x+6=5=>-x=-1 rezulta ca x=1.
A=1,11.
sper ca team ajutat.
(x - 6)² = 25
x² - 12x + 36 - 25 = 0
x² - 12x + 11 = 0
x² - x - 11x + 11 = 0
x(x - 1) -11(x - 1) = 0
(x - 1)(x - 11) = 0
x1 = 1
x2 = 11
=> A = {1; 12}
x² - 12x + 36 - 25 = 0
x² - 12x + 11 = 0
x² - x - 11x + 11 = 0
x(x - 1) -11(x - 1) = 0
(x - 1)(x - 11) = 0
x1 = 1
x2 = 11
=> A = {1; 12}
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.