Răspuns :
[tex][( \frac{1}{2}+ \frac{2}{3} + \frac{5}{6} )]: \frac{12}{7} -6* \frac{1}{18} ]* \frac{1}{4} :(5* \frac{12}{25}- \frac{3}{4} )=[/tex]
[tex]=[ \frac{3+4+5}{6}*\frac{7}{12} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{12}{5}- \frac{3}{4} )= [/tex]
=[tex]=[ \frac{12}{6}*\frac{7}{12} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{48-15}{20} )=[/tex]
=[tex]=[ \frac{7}{6} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{33}{20} )=[/tex]
=[tex]=[ \frac{7-2}{6}]* \frac{1}{4}*(\frac{20}{33} )=[/tex]
=[tex]= \frac{5}{6}*\frac{5}{33} [/tex]
=[tex] \frac{25}{198} [/tex]
[tex]=[ \frac{3+4+5}{6}*\frac{7}{12} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{12}{5}- \frac{3}{4} )= [/tex]
=[tex]=[ \frac{12}{6}*\frac{7}{12} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{48-15}{20} )=[/tex]
=[tex]=[ \frac{7}{6} -\frac{1}{3} ]* \frac{1}{4} :(\frac{33}{20} )=[/tex]
=[tex]=[ \frac{7-2}{6}]* \frac{1}{4}*(\frac{20}{33} )=[/tex]
=[tex]= \frac{5}{6}*\frac{5}{33} [/tex]
=[tex] \frac{25}{198} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.