Răspuns :
A(1,-2)∈Gf⇒f(1)=-2
f(1)=1²-2+m=-2
1-2+m=-2
-1+m=-2⇒m=-1
f(1)=1²-2+m=-2
1-2+m=-2
-1+m=-2⇒m=-1
f:R-R,f(x)=x la puterea 2-2x+m.
m apartine lui R,punctul A(1,-2) aparţine graficului funcţiei f de unde rezulta A(1,-2)∈Gf⇒f(1)=-2
f(x)=x rezulta f(1)=1²-2+m=-2 rezulta 1-2+m=-2 rezulta -1+m=-2⇒m=-1
Nu-s sigura ca e bine!
m apartine lui R,punctul A(1,-2) aparţine graficului funcţiei f de unde rezulta A(1,-2)∈Gf⇒f(1)=-2
f(x)=x rezulta f(1)=1²-2+m=-2 rezulta 1-2+m=-2 rezulta -1+m=-2⇒m=-1
Nu-s sigura ca e bine!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.