a) (x-2-2x)(x-2+2x)=-(x+2)(3x-2)=(x+2)(2-3x) c) x²(x+16)-(x+16)=(x+16)(x²-1)=(x+16)(x-1)(x+1) d) x²+x²+x-1=x(x+1) +(x²-1)=x(x+1)+(x-1)(x+1)=(x+1)(x+x-1)=(x+1)(2x-1) b)x(x+6)+(3-y)(3+y) aici cred ca ai gresit si daca da spune sa corectam
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.