Răspuns :
vine f(1)=5
f(1)=a+3=5
a=2
Practic inlocuiesti pe x cu 1
f(1)=a+3=5
a=2
Practic inlocuiesti pe x cu 1
A(1;5) ∈ Graficului funţiei f ⇒ f(1)=5 cu alte cuvinte x=1 ia f(x)=5
dacă f(x)=ax+3 şi f(1)=5⇒ a ori 1+3=5
a+3=5
a=2
Sper că te-am ajutat. :)
dacă f(x)=ax+3 şi f(1)=5⇒ a ori 1+3=5
a+3=5
a=2
Sper că te-am ajutat. :)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.