Răspuns :
4x² +4x+1 -(x² -49) -3x² -12x=
= 4x² +4x +1 -x² +49 -3x² -12x=
= -8x +50= 2( -4x +25)
= 4x² +4x +1 -x² +49 -3x² -12x=
= -8x +50= 2( -4x +25)
4x la patrat + 4x + 1 - x la patrat + 7x - 7x + 49 - 3x la patrat - 12x = - 8x + 50 = 2 (- 4x+ 25)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.