Răspuns :
f(0)=6
f(1)=1-5+6=2
f(2)=4-10+6=0
Deoarece f(2)=0 produsul f(0)*f(1)*f(2)*...*f(2014)=0
f(1)=1-5+6=2
f(2)=4-10+6=0
Deoarece f(2)=0 produsul f(0)*f(1)*f(2)*...*f(2014)=0
f(0)=6
f(1)=1-5+6=2
f(2)=4-10+6=0
f(0)*f(1)*f(2)*...*f(2014)=0
f(1)=1-5+6=2
f(2)=4-10+6=0
f(0)*f(1)*f(2)*...*f(2014)=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.