Răspuns :
[tex]5\sqrt{3} -3\sqrt{2}+ 5\sqrt{2} -2\sqrt{3} +3 -2\sqrt{2} -3\sqrt{3} = \\ \\ =5\sqrt{3} -5\sqrt{3} +5\sqrt{2} -5\sqrt{2} +3 = \\ \\ \boxed{=3}[/tex]
(√3+√2)·(5-√6)+2-2√2+1-3√3 = 5√3-√18+5√2-√12+3-2√2-3√3 = 5√3-3√2+5√2-2√3-2√2-3√3+3 = 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.