Răspuns :
b)
x²-y²=48
(x+y)(x-y)=48
(x+y)·6=48
x+y = 48:6
x+y = 8
3(x+y) = 3·8
3(x+y) = 24
x²-y²=48
(x+y)(x-y)=48
(x+y)·6=48
x+y = 48:6
x+y = 8
3(x+y) = 3·8
3(x+y) = 24
La punctul a egalezi cu 0 fiecare parte a sumei.
La punctul b aplici formula : x²-y² = (x+y)(x-y)
La punctul b aplici formula : x²-y² = (x+y)(x-y)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.