Răspuns :
ABCD - romb ; triunghiul ABD echilateral rezulta ca AB= BD =AD = radical din3 cm rezulta ca d1 = BD = radical din 3 ; In triunghiul ABD h = l radical din 3 / 2 = radical din 3 ori radical din 3 = 3/2 ; d2 = AC = 2h = 2 ori 3/2 = 6/2 = 3 cm
ABCD - romb ; triunghiul ABD echilateral rezulta ca AB= BD
=AD = radical din3 cm rezulta ca d1 = BD = radical din 3 ; In
triunghiul ABD h = l radical din 3 / 2 = radical din 3 ori radical
din 3 = 3/2 ; d2 = AC = 2h = 2 ori 3/2 = 6/2 = 3 cm
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.