Răspuns :
f(1)=4*1-1=4-1=3
f(2)=4*2-1=8-1=7
f(3)=4*3-1=12-1=11
...............................
f(10)=4*10-1=40-1=39
S=3+7+11+...+39= (3+39)*10/2= 42*5= 90
f(2)=4*2-1=8-1=7
f(3)=4*3-1=12-1=11
...............................
f(10)=4*10-1=40-1=39
S=3+7+11+...+39= (3+39)*10/2= 42*5= 90
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.