Răspuns :
[tex] \frac{2\sqrt{3}-\sqrt{2}}{\sqrt{3}}+\frac{3\sqrt{2} + \sqrt{3}}{\sqrt{2}}-\frac{1} {\sqrt{6}} [/tex]=
=[tex] \frac{2\sqrt{3}}{\sqrt{3}}- \frac{\sqrt{2}}{\sqrt{3}}+\frac{3\sqrt{2}}{\sqrt{2}}+\frac{\sqrt{3}}{\sqrt{2}}-\frac{1} {\sqrt{6}} [/tex]=
=[tex]2- \frac{2}{\sqrt{6}}+3+\frac{3}{\sqrt{6}}-\frac{1} {\sqrt{6}} [/tex]=
=2+3=5
=[tex] \frac{2\sqrt{3}}{\sqrt{3}}- \frac{\sqrt{2}}{\sqrt{3}}+\frac{3\sqrt{2}}{\sqrt{2}}+\frac{\sqrt{3}}{\sqrt{2}}-\frac{1} {\sqrt{6}} [/tex]=
=[tex]2- \frac{2}{\sqrt{6}}+3+\frac{3}{\sqrt{6}}-\frac{1} {\sqrt{6}} [/tex]=
=2+3=5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.