Răspuns :
a-b=36⇒a=36+b
b=2/3*a
b=(2a)/3 , inlocuim pe a cu 36+b
b=[2*(36+b)]/3
3b=72+2b
3b-2b=72
b=72
a=36+72
a=108
a+b=36,3⇒a=36,3-b
a=8b+4,8 , inlocuim pe a cu 36,3-b
36,3-b=8b+4,8
36,3-4,8=8b+b
9b=31,5
b=31,5/9
b=3.5
a=3.5+4,8
a=8.3
b=2/3*a
b=(2a)/3 , inlocuim pe a cu 36+b
b=[2*(36+b)]/3
3b=72+2b
3b-2b=72
b=72
a=36+72
a=108
a+b=36,3⇒a=36,3-b
a=8b+4,8 , inlocuim pe a cu 36,3-b
36,3-b=8b+4,8
36,3-4,8=8b+b
9b=31,5
b=31,5/9
b=3.5
a=3.5+4,8
a=8.3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.