Răspuns :
a²-2a+1 +b² +6b+9=0
(a-1)²+(b+3)²=0
|a-1|=0 ∧ |b+3|=0
a-1=0 b+3=0
a=1 b=-3
(a-1)²+(b+3)²=0
|a-1|=0 ∧ |b+3|=0
a-1=0 b+3=0
a=1 b=-3
Deci comform ipotezei avem,
a²-2a+1 +b² +6b+9=0
deci mai poate fi scris ca
(a-1)²+(b+3)²=0
Atunci obtinem ca |a-1|=0 iar |b+3|=0
a-1=0 b+3=0
a=1 b=-3
R/s; a=1 , b=3
a²-2a+1 +b² +6b+9=0
deci mai poate fi scris ca
(a-1)²+(b+3)²=0
Atunci obtinem ca |a-1|=0 iar |b+3|=0
a-1=0 b+3=0
a=1 b=-3
R/s; a=1 , b=3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.