Răspuns :
mg=√ab
mg=√ 3^x * 9^y =9
√3^(y+1) *3² ^y=9
√3^y *3 *3²^y =9
√ 3^3y * 3= 9 |²
3^ 3y *3 =81 |:3
3^3y= 27
3^3y= 3³
3y=3
y=1
x=y+1= 1+1=2
mg=√ 3^x * 9^y =9
√3^(y+1) *3² ^y=9
√3^y *3 *3²^y =9
√ 3^3y * 3= 9 |²
3^ 3y *3 =81 |:3
3^3y= 27
3^3y= 3³
3y=3
y=1
x=y+1= 1+1=2
Mg=√ab
Mg=√ 3^x * 9^y =9
√3^(y+1) *3² ^y=9
√3^y *3 *3²^y =9
√ 3^3y * 3= 9 |²
3^ 3y *3 =81 |:3
3^3y= 27
3^3y= 3³
3y=3
y=1
x=y+1= 1+1=2 Sper ca te-am ajutat
Mg=√ 3^x * 9^y =9
√3^(y+1) *3² ^y=9
√3^y *3 *3²^y =9
√ 3^3y * 3= 9 |²
3^ 3y *3 =81 |:3
3^3y= 27
3^3y= 3³
3y=3
y=1
x=y+1= 1+1=2 Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.