Răspuns :
y - F(a) = F'(a)*(x-a); unde a = 2 si F(2) = 8;
F'(x) = 12x^2 - 12 => F'(2) = 12*4 - 12 = 36 =>
y - 8 = 36(x - 2) => y - 36x + 64 = 0.
Bafta!
F'(x) = 12x^2 - 12 => F'(2) = 12*4 - 12 = 36 =>
y - 8 = 36(x - 2) => y - 36x + 64 = 0.
Bafta!
y - F(x0) = F'(x0)*(x-x0); unde a = 2 si F(2) = 8;
F'(x) = 12x^2 - 12 => F'(2) = 12*4 - 12 = 36 =>
y - 8 = 36(x - 2) => y - 36x + 64 = 0.
F'(x) = 12x^2 - 12 => F'(2) = 12*4 - 12 = 36 =>
y - 8 = 36(x - 2) => y - 36x + 64 = 0.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.