Răspuns :
2015-(2015-2015:a)=2015:2015
2015-(2015-2015:a)=1
(2015-2015:a)=2015-1
2015-2015:a=2014
2015:a=2015-2014
2015:a=1
a=2015:1
a=2015
2015-(2015-2015:a)=1
(2015-2015:a)=2015-1
2015-2015:a=2014
2015:a=2015-2014
2015:a=1
a=2015:1
a=2015
2015x[2015-(2015-2015:a)]=2015
2015-(2015-2015:a)=2015:2015
2015-(2015-2015:a)=1
2015-2015:a=2015-1
2015-2015:a=2014
2015:a=2015-2014
2015:a=1
a=2015
2015-(2015-2015:a)=2015:2015
2015-(2015-2015:a)=1
2015-2015:a=2015-1
2015-2015:a=2014
2015:a=2015-2014
2015:a=1
a=2015
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.