Răspuns :
| √5+3; | = √5+3
|√5-3;| = -√5 + 3
|√7;3;|= √7 + 3
|6;|= 6
|√2-6;| = -√2 + 6
|-√7+10.|= -√7 + 10
|√5-3;| = -√5 + 3
|√7;3;|= √7 + 3
|6;|= 6
|√2-6;| = -√2 + 6
|-√7+10.|= -√7 + 10
| √5+3; | = √5+3
|√5-3;| = -√5 + 3
|√7;3;|= √7 + 3
|6;|= 6
|√2-6;| = -√2 + 6
|-√7+10.|= -√7 + 10
|√5-3;| = -√5 + 3
|√7;3;|= √7 + 3
|6;|= 6
|√2-6;| = -√2 + 6
|-√7+10.|= -√7 + 10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.