Răspuns :
2/(√3- 1) -√3= rationalizam
(2√3+2)/(3 - 1) -√3 =
(2√3+2)/2 -√3=
2(√3+1)/2 -√3= se simplifica 2 cu 2
√3+1-√3= se simplifica √3 cu -√3
1=1
(2√3+2)/(3 - 1) -√3 =
(2√3+2)/2 -√3=
2(√3+1)/2 -√3= se simplifica 2 cu 2
√3+1-√3= se simplifica √3 cu -√3
1=1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.