Răspuns :
(x+1)(x+2)=56
x^2 + 2x + x + 2 =56
x^2 + 3x - 54 = 0
delta = b^2 - 4ac = 3^2 - 4 * 1 * (-54) = 9 + 216 = 225
x1x2 = (-b +- radical din delta) / 2a = (-3 +- 15) / 2
x1 = -9
x2 = 6
x^2 + 2x + x + 2 =56
x^2 + 3x - 54 = 0
delta = b^2 - 4ac = 3^2 - 4 * 1 * (-54) = 9 + 216 = 225
x1x2 = (-b +- radical din delta) / 2a = (-3 +- 15) / 2
x1 = -9
x2 = 6
(x+1)(x+2)=56
x^2 + 2x + x + 2 =56
x^2 + 3x - 54 = 0
delta = b^2 - 4ac = 3^2 - 4 * 1 * (-54) = 9 + 216 = 225
x1x2 = (-b +- radical din delta) / 2a = (-3 +- 15) / 2
x1 = -9
x2 = 6
x^2 + 2x + x + 2 =56
x^2 + 3x - 54 = 0
delta = b^2 - 4ac = 3^2 - 4 * 1 * (-54) = 9 + 216 = 225
x1x2 = (-b +- radical din delta) / 2a = (-3 +- 15) / 2
x1 = -9
x2 = 6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.