Răspuns :
Păi trebuie sa ii dai lui x o valoare de ex 2 f(2) =2*2-6=-2 => A(2;-2).
Pai din A(m;m) de aici f(m)=m , le egalezi si rezolvi ecuatia. F(x)=2x-6, 2xm-6=m , 2m-6=m , 2m-m=6 , m=6. Sper ca ai inteles asa, practic :)) succes!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.