Răspuns :
x^4 - 4x^3 + 6x^2 - 4x + 1 . poti scrie (x^2 - 2x + 1)^2 = (x^2 - 2x + 1)(x^2 - 2x + 1), si inmultesti fiecare termien din paranteza stanga cu fiecare din paranteza din dreapta ( exemplu: x^2 ori x^2 = x^4 ; x^2 ori -2x = -2x^3, x^2 ori 1 = x^2 , dupa aceea trecem la -2x : -2x ori x^2 = -2x^3, etc)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.