Răspuns :
a-nr. de ani peste care se va intampla fenomenul
36+a=12+a+14+a
36=26+a
a=10⇒peste 10 ani
peste x ani tatal va avea 36+ x ani
fiiul va avea 12+x iar celalalt 14+x
avem 36+x=12+x+14+x⇒10=x , deci peste 10 ani
fiiul va avea 12+x iar celalalt 14+x
avem 36+x=12+x+14+x⇒10=x , deci peste 10 ani
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.