Răspuns :
[(2x-200)*2-600]*2-200=1000
(4x-400-600)*2-200=1000
8x-2000-200=1000
8x=1000+2000+200
8x=3200
x=3200/8=400
(4x-400-600)*2-200=1000
8x-2000-200=1000
8x=1000+2000+200
8x=3200
x=3200/8=400
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) - 200 = 1000
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) = 1200
2 ( 2x - 200 ) - 600 = 600
2x - 200 = 600
2x = 800
x = 400
2 ( 2 ( 2x - 200 ) - 600 ) = 1200
2 ( 2x - 200 ) - 600 = 600
2x - 200 = 600
2x = 800
x = 400
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.