Răspuns :
[ 3 + ( a + 2 ) : 2 ] * 4 - 8 = 32
[ 3 + ( a + 2 ) : 2 ] * 4 = 32 + 8 = 40
3 + ( a + 2 ) : 2 = 40 : 4 = 10
( a + 2 ) : 2 = 10 - 3 = 7
a + 2 = 7 * 2 = 14
a = 14 - 2
a = 12
[ 3 + ( a + 2 ) : 2 ] * 4 = 32 + 8 = 40
3 + ( a + 2 ) : 2 = 40 : 4 = 10
( a + 2 ) : 2 = 10 - 3 = 7
a + 2 = 7 * 2 = 14
a = 14 - 2
a = 12
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.