Răspuns :
a + b + c = 999
b = 2a
c = ( a + b ) : 2
a + 2a + ( a + 2a ) :2
3a + 3a : 2 = 999
3a : 2 = 999 - 3a
3a = ( 999 - 3a ) * 2
3a = 1998 - 6a
3a + 6a = 1998
9a = 1998
a = 1998 : 9
a = 222
b = 222 * 2
b = 444
c = ( 222 + 444 ) : 2
c = 666 : 2
c = 333
v : 222 + 444 + 333 = 999
Sper ca te-am ajutat.
b = 2a
c = ( a + b ) : 2
a + 2a + ( a + 2a ) :2
3a + 3a : 2 = 999
3a : 2 = 999 - 3a
3a = ( 999 - 3a ) * 2
3a = 1998 - 6a
3a + 6a = 1998
9a = 1998
a = 1998 : 9
a = 222
b = 222 * 2
b = 444
c = ( 222 + 444 ) : 2
c = 666 : 2
c = 333
v : 222 + 444 + 333 = 999
Sper ca te-am ajutat.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.