Răspuns :
[tex]...=2x^2+2x\sqrt2+1-2x^2+1-2x\sqrt2=2[/tex]
Am folosit formulele:
[tex](a+b)^2=a^2+2ab+b^2\ \ si \ \ (a-b)(a+b)=a^2-b^2[/tex]
Am folosit formulele:
[tex](a+b)^2=a^2+2ab+b^2\ \ si \ \ (a-b)(a+b)=a^2-b^2[/tex]
2x patrat + 2xradical din 2 + 1 - 2x patrat + 1 -- 2x radical din 2 =2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.