Răspuns :
(x+x)(x+x+2)+1= 2x(2x+2)+1=4x(x+1)+1=4[tex] x^{2} [/tex]+4x+1=[tex] (2x+1)^{2} [/tex]
(x+x)(x+x+2)+1=[tex] x^{2}+x^{2}+2x+ x^{2}+ x^{2}+2x+1=4 x^{2}+4x+1[/tex]
si daca trebuie sa il afli pe "x" trebuie ca ecuatia asta sa fie egala cu ceva altfel ramane asa
si daca trebuie sa il afli pe "x" trebuie ca ecuatia asta sa fie egala cu ceva altfel ramane asa
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.