Răspuns :
[-6-(-9+2)+(-5+8)]-[-2+6-(-6+8)] =
(-6 + 9 - 2 -5 +8) - (-2 + 6 +6 -8 ) =
4 - 2 =
2
(-6 + 9 - 2 -5 +8) - (-2 + 6 +6 -8 ) =
4 - 2 =
2
[-6-(-9+2)+(-5+8)]-[-2+6-(-6+8)]=
[-6-(-7)+(+3)]-[4-(+2)]=
(-6+7+3)-(4-2)=
(1+3)-2=
4-2=
2
[-6-(-7)+(+3)]-[4-(+2)]=
(-6+7+3)-(4-2)=
(1+3)-2=
4-2=
2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.