Răspuns :
[(x-1):100+90]:10=10
(x-1):100+90=10*10
(x-1):100+90=100
(x-1):100=100-90
(x-1):100=10
(x-1)=10*100
x-1=1 000
x=1 000+1
x=1 001
(x-1):100+90=10*10
(x-1):100+90=100
(x-1):100=100-90
(x-1):100=10
(x-1)=10*100
x-1=1 000
x=1 000+1
x=1 001
[ ( x - 1 ) : 100 + 90 ] : 10 - 10 = 0
( D : 100 + 90 ) : 10 = 0 + 10
( S + 90 ) : 10 = 10
S + 90 = 10 x 10
S + 90 = 100
S = 100 - 90
S = 10
D : 100 = 10
D = 100 x 10
D = 10000
x - 1 = 1000
x = 1000 + 1
x = 1001
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.